Наслов:

РАЗНОВИДНА ПРОГРАМА СО МНОГУ ПРАИЗВЕДБИ

Манифестацијата "Денови на македонската музика" ќе го доживее своето 25-то издание

Објавено на: 20.03.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
Денови на македонската музика Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат