Наслов:

ГРУБОСТА И РОМАНТИЦИЗМОТ РАКА ПОД РАКА

По концертот на Симон Трпчевски во Вигмор хол

Издадено на: 14.03.2002
Автор: Џефри Норис
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Варијации и фуга на тема од Хендл“ од Јоханес Брамс, Скерцо од Шопен, транскрипции на Лист за Шубертовите песни, Скерцото од Прокофјев,
Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2002 Брамс Шопен Лист Прокофјев Симон Трпчески Џефри Норис Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат