Наслов:

ПРВО АВТОРСКО ИЗДАНИЕ ОД ВАКОВ ВИД КАЈ НАС

Компакт - диск црковни напеви од зборникот "Пасхалија" на Јоан Хармосин Охридски

Објавено на: 13.03.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Света Злата Мегленска Летка Димова–Полизова Јане Коџабашија Јоан Хармосин-Охридски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат