Наслов:

СЛАВИЦА И ПРИЈАТЕЛИТЕ

Операта на МНТ и направи омаж насвојата првенка сопранот Славица Петровска-Галиќ

Објавено на: 08.03.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
МОБ, Славица Петровска-Галиќ, Јон Јанку, Јадранка Јовановиќ, Нико Исаков, Димитар Станчев, Дејан Максимовиќ, Никола Митиќ, Милка Ефтимова,
Забелешка:
Операта на МНТ и направи омаж насвојата првенка сопранот Славица Петровска-Галиќ

Клучни зборови:
МОБ Дејан Максимовиќ Димитар Станчев Милка Ефтимова Никола Митиќ Јадранка Јовановиќ Славица Петровска-Галиќ Роза Нолчева Нико Исаков Јон Јанку 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат