Наслов:

ИЗБЕГНУВАЊЕ НА ТИПИЧНИТЕ ШЕМИ

Борис Трајанов, баритон

Објавено на: 02.03.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Борис Трајанов Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат