Наслов:

СКАПОЦЕН ФОЛКЛОРИСТИЧКИ ПРИЛОГ

Македонски народни песни од Штип и Штипско" од професорот Димитар Митевски

Издадено на: 25.02.2002
Автор: Н.Н.
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Димитар Митевски Томе Саздов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат