Наслов:

КАРОЛИНА, ПОКАЖИ ШТО ЗНАЕШ!

Откако "легнаа" чувствата за "Скопје 2002" за избор на песна за Евровизија

Објавено на: 23.02.2002
Автор: Александар Митевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Касролина Александар Митевски Калиопи 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат