Наслов:

РАСКОШНИ ГЛАСОВНИ МОЖНОСТИ

За концертот на Весна Гиновска во Салонот 19,19

Издадено на: 19.02.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 484 | Страна: 11

Програма:
арии на Верди, Пучини и Бизе и соло песните на Шуберт, Глинка,Чајковски и Хаце
Учесници:
Весна Гиновска, Лилјана Иванова,
Забелешка:
За концертот на Весна Гиновска во Салонот 19,19

Клучни зборови:
2002 Бизе Шуберт Верди Весна Гиновска Глинка Лилјана Иванова Пучини Роза Нолчева Хаце Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат