Наслов:

ВО ОРОТО СЕ СОДРЖАНИ СИТЕ ДРАМСКИ ЕЛЕМЕНТИ НА МАКЕДОНЦИТЕ

ФОЛКЛОРОТ ШТО ГО НЕГУВА "КОЧО РАЦИН"

Издадено на: 12.02.2002
Автор: Блаже Палчевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Блаже Палчевски КУД Кочо Рацин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат