Наслов:

ДОБРАТА ДУШИЧКА НА МАКЕДОНСКАТА ПЕСНА

Прерано заминување на Петранка Костадинова во легендите

Издадено на: 08.02.2002
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2002 Јасминка Павловска Петранка Костадинова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат