Наслов:

САКАЈТЕ ГО БЛУЗОТ

СКОТ ХЕНДЕРСОН, БЛУЗ ГИТАРИСТ

Објавено на: 06.02.2002
Автор: Васја Ивановски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Васја Ивановски Скот Хендерсон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат