Наслов:

ТРЕТАТА ПРОГРАМА ТРЕБА ДА БИДЕ СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА И МОДЕРНА


Објавено на: 02.02.2002
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2002 Трета програма Македонско радио Љубомир Јакимовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат