Наслов:

СТАНДАРДЕН, СОЛИДЕН КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Концерт на Македонската филхармонија

Објавено на: 01.02.2002
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Концерт за виолина и оркестар во d-moll од Сибелиус и Симфонија бр. 1 во C-dur од Бетовен.
Учесници:
Македонска филхармонија, Рот Линус, Патрик Штруб,
Забелешка:
Концерт на Македонската филхармонија

Клучни зборови:
Сибелиус Патрик Штруб 2002 Македонско радио Рот Линус Македонскa филхармонија Бетовен Симфонија бр. 1 во C-dur Концерт за виолина и оркестар во d-moll Марко Коловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат