Наслов:

НЕПРИФАТЛИВО Е ЗАМОЛЧУВАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ ОД ПОЛИТИЧКИ ПОБУДИ

Реакции по повод укинувањето на Третата програма на Македонското радио

Издадено на: 25.01.2002
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Македонско радио СОКОМ Трета програма

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат