Наслов:

КРИТИЧАРСКИОТ ЛЕБ КАЈ НАС Е НАВИСТИНА ГОРЧЛИВ

Разговор со Марко Коловски, музиколог

Издадено на: 21.01.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2002 Марко Коловски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат