Наслов:

НЕ ТОЛКУ ВЕСЕЛА ВДОВИЦА

Оперскиот гала концерт по повод празникот Василица

Објавено на: 17.01.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 457 | Страна: 11

Програма:
“Веселата вдовица“, Франц Лехар
Учесници:
МОБ, Славица Петровска, Зоран Сотиров, Невен Силјановски, Крсто Скубев, Благица Панева, Горан Диновски, Весна Гиновска-Илкова
Забелешка:
Оперскиот гала концерт по повод празникот Василица

Клучни зборови:
Зоран Сотиров Крсто Скубев Невен Силјановски 2002 МОБ Благица Панева Горан Диновски Славица Петровска Весна Гиновска-Илкова Роза Нолчева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат