Наслов:

ОСТАНАВМЕ ЛОКАЛНИ ПАТРИОТИ

Разговор со Васил Атанасов, обоист

Издадено на: 16.01.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Васил Атанасов Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат