Наслов:

НЕСЛАВЕН КРАЈ НА СЕЗОНАТА


Издадено на: 08.01.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 449 | Страна: 11

Програма:
популарни композиции од Чајковски, Штраус, Понкиели и Римски-Корсаков
Учесници:
Македонска филхармонија, Саша Николовски-Ѓумар, Димитриев,

Клучни зборови:
2002 Димитриев Македонска филхармонија Понкиели Римски-Корсаков Роза Нолчева Саша Николовски-Ѓумар Чајковски Штраус

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат