Наслов:

РЕКВИЕМ ЕТЕРНАМ

За концертот на Македонската филхармонија и Хорот „Обилиќ“ од Белград)

Објавено на: 25.12.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Реквиемот од Моцарт, Концертот за флејта и обоа на Антонио Салиери
Учесници:
Македонската филхармонија, Хорот „Обилиќ“ , Даринка Матиќ-Маровиќ, Валериј Борисов, Јосифова-Неделковска, Страшо Темков
Забелешка:
За концертот на Македонската филхармонија и Хорот „Обилиќ“ од Белград)

Клучни зборови:
2001 Хорот „Обилиќ“ Валериј Борисов Јосифова-Неделковска Даринка Матиќ-Маровиќ Македонската филхармонија Роза Нолчева Страшо Темков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат