Наслов:

НЕСЕКОЈДНЕВНА КАМЕРНА КУЛТУРА

За концертот на Камерното дуо Леонид и Надежда Пејсахови во Салонот 19,19

Издадено на: 20.11.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
три сонати за виолина од Лудвиг ван Бетовен
Учесници:
Леонид и Надежда Пејсахови
Забелешка:
За концертот на Камерното дуо Леонид и Надежда Пејсахови во Салонот 19,19

Клучни зборови:
2001 Леонид и Надежда Пејсахови Лудвиг ван Бетовен Роза Нолчева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат