Наслов:

МУЗИЧКИ АНТИПОДИ

За Белградскиот гудачки квартет и за „Алеа“ на Есенски музички свечености

Издадено на: 15.11.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
дела од Моцарт, Шуберт, Брамс, Барток, Дворжак и Вивалди
Учесници:
„Алеа“
Забелешка:
За Белградскиот гудачки квартет и за „Алеа“ на Есенски музички свечености

Клучни зборови:
„Алеа“ 2001 Барток Брамс Вивалди Дворжак Моцарт Роза Нолчева Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат