Наслов:

ВОНСЕРИСКА МУЗИЧКА ГАЛАКСИЈА

Интерфест 2001

Објавено на: 24.10.2001
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19428 | Страна: 10

Програма:
дела од Бах, Сен Санс, Чајковски, Росини, Паганини,
Учесници:
Стефан Миленковиќ, Лидија Каенацо,

Клучни зборови:
Чајковски Нова Македонија Бах Паганини Сен-Санс Росини Стефан Миленковиќ Васка Наумова-Томовска 2001 Лидија Каенацо

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат