Наслов:

АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОДУШЕВЕНИ ОД МОЕТО ЏЕЗИРАЊЕ СО ОБИЧНИ НА ВОДА НАШТИМАНИ ШИШИЊА

Разговор со Зоран Маџиров

Објавено на: 23.10.2001
Автор: В.М.
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Зоран Маџиров

Клучни зборови:
Зоран Маџиров 2001 В.М.

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат