Наслов:

ПРИСТОЈНА ПРЕТСТАВА КАКО ДОБРА НАЈАВА

МОБ - СТАРТ НА ОПЕРСКА СЕЗОНА

Објавено на: 13.10.2001
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Опера „Кавалерија рустикана“ од Пјетро Маскањи.
Учесници:
Оливер Балабурски, Благица Панева, Зоран Сотиров, Невен Силјановски
Забелешка:
МОБ - СТАРТ НА ОПЕРСКА СЕЗОНА

Клучни зборови:
2001 Благица Панева Пјетро Маскањи Кавалерија Рустикана Македонска опера Марко Коловски Зоран Сотиров Оливер Балабурски Невен Силјановски Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат