Наслов:

СЕНТИМЕНТАЛЕН ВИРТУОЗ

За концертот на виолинистот Стефан Миленковиќ

Издадено на: 03.10.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Бах, Сен-Санс, Чајковски, Паганини, Дворжак-Крајслер
Учесници:
Стефан Миленковиќ, Лидија Каенацо
Забелешка:
За концертот на виолинистот Стефан Миленковиќ

Клучни зборови:
2001 Бах Дворжак-Крајслер Лидија Каенацо Паганини Роза Нолчева Сен-Санс Стефан Миленковиќ Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат