Наслов:

БЕСПРЕКОРНИ ОПЕРСКИ И ПИЈАНИСТИЧКИ ИЗВЕДБИ

Кон настапите на Борис Трајанов, Весна Гиновска Илкова, Симон Трпчески–Охридско лето 2001

Објавено на: 13.08.2001
Автор: Викторија Коларовска-Гмирја
Периодика: Нова Македонија
Број: 19369 | Страна: 8

Програма:
Дела од Верди, Стравински, Шуман, Чајковски, Прокофјев,
Учесници:
Борис Трајанов, Весна Гиновска Илкова, Симон Трпчески, Татјана Огнаноска,

Клучни зборови:
Прокофјев Борис Трајанов Викторија Коларовска-Гмирја Весна Гиновска-Илкова Симон Трпчески Татјана Огнаноска Верди 2001 Шуман Чајковски Нова Македонија Стравински

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат