Наслов:

МУЗИЧКА ВДАХОВЕНОСТ ПОТТИКНАТА ОД ИСНПИРАТИВНИОТ АМБИЕНТ

КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИТЕ ОРКЕСТРИ НА „ОХРИДСКО ЛЕТО“

Објавено на: 10.08.2001
Автор: Слаѓана Јовановиќ
Периодика: Дневник
Број: 1622 | Страна: 15


Клучни зборови:
Слаѓана Јовановиќ 2001 Охридско лето осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат