Наслов:

РАФИНИРАНИ МУЗИЧКИ ИЗВЕДБИ

За концертите на Александар Рудин-виолончело со Македонската филхармонија и Марија Ѓошевска и на Иво Настевски со Фестивалскиот младински оркестар

Објавено на: 06.08.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
увертирата „Ромео и Јулија“ и „Симфонијата број 5 во е-молл“, „Рококо варијациите за виолончело и оркестар во Д-дур“
Учесници:
Александар Рудин, Марија Ѓошевска, Иво Настевски, Македонската филхармонија, Арилд Ремерајт
Забелешка:
За концертите на Александар Рудин-виолончело со Македонската филхармонија и Марија Ѓошевска и на Иво Настевски со Фестивалскиот младински оркестар

Клучни зборови:
Македонската филхармонија Александар Рудин Роза Нолчева Иво Настевски Марија Ѓошевска Арилд Ремерајт 2001

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат