Наслов:

ФРКА НА ЧЛЕН(ОВИ) ОД ОПЕРАТА ПРЕД НАСТАПОТ НА „ОХРИДСКО ЛЕТО“


Издадено на: 24.07.2001
Автор: Ц. Зојчевска
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Македонска опера

Клучни зборови:
2001 Македонска опера Охридско лето Ц. Зојчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат