Наслов:

ВИОЛИНИСТ СО ГОЛЕМО В

За концертната вечер на Литванскиот симфониски оркестар со солистот Џулијан Рахлин на „Охридско лето“

Издадено на: 17.07.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Кубанската увертира, „Американец во Париз“ и „Порги и Бес“ од Џорџ Гершвин
Учесници:
Литванскиот симфониски оркестар, Џулијан Рахлин
Забелешка:
За концертната вечер на Литванскиот симфониски оркестар со солистот Џулијан Рахлин на „Охридско лето“

Клучни зборови:
2001 Литванскиот симфониски оркестар Роза Нолчева Џорџ Гершвин Џулијан Рахлин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат