Наслов:

ЖЕШКО ЛЕТО, УШТЕ ПОЖЕЖОК БЛУЗ

Кон концертите на Скопско културно лето одржани на 4,5 и 6 јули во Универзална сала

Издадено на: 10.07.2001
Автор: Вест
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Си-Џеј Шанир, Ред хот, Ана Поповиќ
Забелешка:
(Кон концертите на Скопско културно лето одржани на 4,5 и 6 јули во Универзална сала

Клучни зборови:
2001 Ана Поповиќ Вест Ред хот Си-Џеј Шанир

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат