Наслов:

ВПЕЧАТЛИВИ КОРЕОГРАФСКИ ОСТВАРУВАЊА


Објавено на: 18.06.2001
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 11726 | Страна: 14

Учесници:
Душка Градишки
Забелешка:
Портрет

Клучни зборови:
Душка Градишки 2001 Вечер Ѓурѓица Јовановска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат