Наслов:

АНГЕЛСКИ СОПРАН

Кон концертот на сопранот Ана Стаменковска во пијано придружба на Татјана Огнаноска одржан на 5 јуни во Салонот 19,19

Објавено на: 12.06.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
арии од Бах, Перголези, Моцарт, Офенбах, Белини и соло песни од Зографски, Чајковски и Рахманинов,
Учесници:
Ана Стаменковска,Татјана Огнаноска
Забелешка:
Кон концертот на сопранот Ана Стаменковска во пијано придружба на Татјана Огнаноска одржан на 5 јуни во Салонот 19,19

Клучни зборови:
Роза Нолчева Белини Ана Стаменковска Татјана Огнаноска Чајковски 2001 Моцарт Бах Зографски Перголези Офенбах Рахманинов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат