Наслов:

ОСМИСЛЕН МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ

за концертите на „Синезис“ во Универзалната сала во Скопје

Објавено на: 10.05.2001
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
„Синтезис“ , камерниот машки хор при Операта на МНТ и женскиот камерен хор „Света Злата Мегленска“, Саша и Вања Николовски - Ѓумар,
Забелешка:
за концертите на „Синезис“ во Универзалната сала во Скопје

Клучни зборови:
Роза Нолчева Синтезис 2001 камерниот машки хор при Операта на МНТ и женскиот камерен хор „Света Злата Мегленска“ Саша и Вања Николовски - Ѓумар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат