Наслов:

ТРАДИЦИОНАЛНО ШТИМАЊЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

ДРЖАВНИ НАТПРЕВАРИ НА МУЗИЧКИТЕ УЧИЛИШТА

Објавено на: 04.05.2001
Автор: Слаѓана Јовановиќ
Периодика: Дневник
Број: 1541 | Страна: 13


Клучни зборови:
Слаѓана Јовановиќ ФМУ 2001 Државен натпревар на музички училишта Илија Николовски Луј

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат