Наслов:

УСПЕШНО ОСМИСЛЕН БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ

ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА БАЛЕТСКИОТ ОДДЕЛ НА МБУЦ

Објавено на: 23.04.2001
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 11680 | Страна: 12

Учесници:
МБУЦ

Клучни зборови:
Вечер МБУЦ Ѓурѓица Јовановска 2001

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат