Наслов:

УНИВЕРЗАЛНА МУЗИЧКА МИСЛА НА ГАСПАРИЈАН

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ЏИВАН ГАСПАРИЈАН ВО УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА

Објавено на: 11.04.2001
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11671 | Страна: 13

Учесници:
Џиван Гаспаријан, Драган Даутовски,

Клучни зборови:
Вечер Драган Даутовски Ангелина Димовска 2001 Џиван Гаспаријан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат