Наслов:

ОГРАНИЧУВАЊАТА НА СВИРАЧОТ

Кон концертот на Македонската филхармонија

Објавено на: 21.02.2001
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19228 | Страна: 12

Програма:
Дела од Дврожак, Брамс,
Учесници:
Македонска филхармонија, Пјотр Межвински, Оливер Балабурски,

Клучни зборови:
Нова Македонија Брамс Костадин Костадиновски Оливер Балабурски 2001 Пјотр Межвински Дврожак Македонска филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат