Наслов:

МУЗИКАТА Е КАКО МАТЕМАТИКА, АКО НЕ ЈА СФАТИТЕ НАВРЕМЕ НИШТО НЕ СТЕ ПОСТИГНАЛЕ


Издадено на: 07.02.2001
Автор: М.Бајкова
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
ЉУБОМИР БРАНЃОЛИЦА

Клучни зборови:
2001 Бранѓолица М.Бајкова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат