Наслов:

БУРНИ ОВАЦИИ

Македонската филхармонија ја продолжува годинашнава концертна сезона

Објавено на: 22.01.2001
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Хајдн, Шостакович, Прокофјев
Учесници:
Македонска филхармонија, Андре Анри, Симон Трпчески, Леонид Николаев

Клучни зборови:
2001 Андре Анри Македонска филхармонија Прокофјев Шостакович Хајдн Марко Коловски Леонид Николаев Симон Трпчески Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат