Наслов:

АТРАКТИВНА ИЗВЕДБА НА МИЛЕНИУМСКИОТ КОНЦЕРТ

кон милениумскиот концерт во салата на мнт

Објавено на: 19.01.2001
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19200 | Страна: 11

Програма:
Дела од Гершвин, Бернштајн,
Учесници:
Македонска филхармонија, Танцов оркестар на МРТ, ансамбл ‚‚Синтезис“, Валентина Божиновска, Томе Витанов, Славко Нинов, Весна Гиновска Илкова, Горан Диновски, Анастазија Низамова Мухиќ, Горјан Коруновски, Екрем Хусеин,

Клучни зборови:
Екрем Хусеин Валентина Божиновска Костадин Костадиновски Томе Витанов Анастазија Низамова-Мухиќ Горјан Коруновски Горан Диновски Славко Нинов Танцов оркестар на МРТ Весна Гиновска-Илкова Гершвин Бернштајн Македонска филхармонија 2001 Нова Македонија ансамбл ‚‚Синтезис“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат