Наслов:

СЕВИЛЕЦОТ ВО МАКЕДОНСКА ВАРИЈАНТА

ЗА ИЗВЕДБАТА НА ОПЕРАТА „ДЕСПИНА И МИСТЕР ДОКС“ ОД ДИМИТРИЈЕ БУЖАРОВСКИ

Објавено на: 09.01.2001
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11593 | Страна: 10

Програма:
„Деспина и Мистер Докс“ од Димитрије Бужаровски
Учесници:
ФМУ, Дејан Стоев, Надежда Петровска, Тоше Проевски,

Клучни зборови:
Димитрије Бужаровски Вечер ФМУ Надежда Петровска Дејан Стоев Ангелина Димовска 2001 Тоше Проевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат