Наслов:

ОДБРАНА И ЗАШТИТА НА СИТЕ ЛАГИ НА СВЕТОТ НА КУЛТУРНИОТ МАШИНОВОЗАЧ

ИНТЕРВЈУ ВЛАДА ДИВЉАН ВОКАЛИСТ И ГИТАРИСТ

Издадено на: 25.12.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 457 | Страна: 16


Клучни зборови:
2000 Влада Дивљан интервју Тина Иванова

Оригинален извадок: