Наслов:

ПРВА МАКЕДОНСКА КОМИЧНА ОПЕРА СО СТУДЕНТИТЕ НА ФМУ

ПРЕМИЕРА НА ДЕСПИНА И МИСТЕР ДОКС ОД ДИМИТРИЈЕ БУЖАРОВСКИ

Издадено на: 23.12.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 456 | Страна: 8


Клучни зборови:
2000 Деспина и мистер Докс Димитрије Бужаровски интервју Тина Иванова

Оригинален извадок: