Наслов:

ИДЕАЛНО ИНТОНАЦИСКО ЕДИНСТВО


Издадено на: 13.12.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19174 | Страна: 9

Забелешка:
Кон симфонискиот концерт на Македонската филхармонија со виолинистот Бараховски од Русија и диригентот Табаков од Бугарија


нема скениран примерок