Наслов:

СИЛНО И ПРОФЕСИОНАЛНО

за гостувањето на руските играчи наталија лидовскаја, владимир кирилов и олег кажанов

Издадено на: 11.12.2000
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 11574 | Страна: 11

Програма:
Балет „Корсар“
Учесници:
Наталија Лидовскаја, Владимир Кирилов, Олег Кажанов, Марија Кичевска, Кире Павлов

Клучни зборови:
2000 Владимир Кирилов Ѓурѓица Јовановска Кире Павлов Корсар Марија Кичевска Наталија Лидовскаја Олег Кажанов

Оригинален извадок: