Наслов:

КОЈ ЌЕ ЈА ПЕЕ ДРЖАВНАТА ХИМНА?

РАСФОРМИРАН Е ХОРОТ НА МРТВ

Издадено на: 05.12.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 431 | Страна: 15


Клучни зборови:
2000 Тина Иванова Хор на МТВ

Оригинален извадок: