Наслов:

ВОНВЕРМЕНСКА ХИП-ХОП ПОЕЗИЈА

ИНТЕРВЈУ, ВЕЛЕ СОЛУНЧЕВ И АЛЕКСАНДАР СТАНКОВСКИ, „МОЗАИК“

Издадено на: 04.12.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 430 | Страна: 15

Забелешка:
интервју В. Солунчев и А. Станковски

Клучни зборови:
2000 Александар Станковски Веле Солунчев интервју Мозаик Тина Иванова

Оригинален извадок: