Наслов:

ИСКОНСКА ПОТРЕБА ОД ЉУБОВ

КОН КОРЕОДРАМАТА „ТУТУНОБЕРАЧИТЕ“, КОРЕОГРАФ ЈАГОДА СЛАНЕВА, МУЗИКА ВЕНКО СЕРАФИМОВ

Издадено на: 02.12.2000
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Број: 429 | Страна: 18

Програма:
Кореодрама „Тутуноберачите“ од Јагода Сланева и Венко Серафимовски.
Учесници:
Сузана Момировска, Никола Саздов, Марија Јосифовска, Наташа Николова, Драган Кочоски, Стеван Кочевски, Екрем Хусеин
Забелешка:
Тутуноберачите кореографија Јагода Сланева

Клучни зборови:
2000 Венко Серафимовски Драган Кочоски Екрем Хусеин Емилија Џипунова Јагода Сланева Кореодрама Тутуноберачите Марија Јосифовска Наташа Николова Никола Саздов Стеван Кочевски Сузана Момировска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат