Наслов:

ИЗВОНРЕДНО МАЈСТОРСТВО НА МЛАДИТЕ МУСКЕТАРИ

КОН РОДЕНДЕНСКИОТ КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХААРМОНИЈА

Објавено на: 24.11.2000
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Бетовен
Учесници:
Македонска филхармонија, Олег Кондратенко, Дарко Костовски, Јадранка Гашпаровиќ, Домонкош Хеја,

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Марко Коловски Дарко Костовски 2000 Олег Кондратенко Јадранка Гашпаровиќ Македонско радио Домонкош Хеја

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат